lunes, 23 de noviembre de 2009

Fumar no és bo per vosté, pel seu Apple tampoc, que perd la garantia.

És molt difícil no emetre un judici de valor davant de la noticia que hi ha a la revista del consumidor dels Estats Units. En el següent article, aquí enllaçat, detalla com el fet de fumar a casa fa perdre la garantía al computador de Apple, donat que el treballador, que repara, no s'ha de posar en risc. Pel que veig no és unicament un cas.

Pel que es pot llegir es donat a que la nicotina està a la llista OSHA de sustàncies químiques perilloses i Apple no pot exigir a un empleat que es posi en risc. La meva pregunta és com es veu afectat un sistema informàtic en un entorn amb nicotina per exemple i on queda dipositat?. L'article diu clarament que els papers de la garantia, i en aquest cas, l'extensió de la garantia per tenir una cobertura més gran i que ha pagat el client no indica aquest supossit.



Agafo la imatge de la revista que em sembla molt adient. La meva pregunta és ara si l'agricultor de la poma també fuma o si jo puc demandar a una gran companyia per que després de comprar l'article he descobert que a la cadena de transmissió algú podia fumar.
Suposso que de la mateixa manera que el computador, estaran exposats ara l'ipod, iphone i tots els gatxes de Apple.
Finalment, i si l'artista de iTunes fuma?, potser no s'hauria de reproduïr aquesta cançó......

No hay comentarios:

Publicar un comentario